Unieke locatie, véél groen

De ligging van dans tussen het Jan Frans Willemsplein en de Boelare, is op z’n minst bijzonder te noemen. dans maakt de verbinding tussen het park De Fonteyne en de nog te realiseren zorgcampus Dr. Coppens.

Het resultaat?

Een oase van rust, midden in de stad, waar het heerlijk wonen is en ieder appartement uitkijkt op groen. Véél groen, want heel de site wordt bovendien omsloten door een nieuw aangelegde parkomgeving die voor u wordt onderhouden. Ideaal om tot rust te komen na een drukke werkdag of gewoon te genieten van de natuur.

Op korte wandelafstand van dans ligt de markt van Eeklo met tal van faciliteiten en winkels. Handig voor wie snel nog even om boodschappen moet of beter nog, met vrienden ’s avonds wil genieten van een zomers terrasje!

Bekijk hier het volledige aanbod
Een oase van rust midden in de stad, waar het heerlijk wonen is

Dubbel interessant om te investeren

dans ligt op een toplocatie vlakbij de markt van Eeklo waar de doorsnee huurgelden gevoelig hoger zijn. Deze hogere huurinkomsten in combinatie met de zeer betaalbare prijzen van de kwaliteitsvolle en duurzame dans-appartementen, zijn uw garantie op een mooi huurrendement!

Daarnaast mag je ook rekenen op een aardig meerwaarderendement. Door de centrale ligging tussen het dure Gent en Brugge én de goede faciliteiten, wordt Eeklo steeds populairder bij gezinnen. Die instroom zal zich zeker vertalen in een stijging van de vastgoedprijzen. Grijp dus deze unieke investeringskans!

Ik wens meer informatie
Dans ligt op een toplocatie vlakbij de markt van Eeklo

Geniet vandaag, kijk naar morgen

Eeklo ontwikkelde een dynamische visie voor de toekomst die positief zal bijdragen aan de stad en zo een echte meerwaarde creëren. Het gloednieuwe AZ Alma-ziekenhuis en de aankomende renovatie van het CC De Herbakker zijn hier al mooie voorbeelden van. Door die opwaarderingsvibe is het nu hét moment om voluit voor je dans-appertement te gaan.

Dynamische visie voor de toekomst