Vers van de pers
18/09/2020

Vers van de pers

De bouwwerken zijn gestart voor het nieuwe woonproject Dans, tussen de Boelare en het Jan Frans Willemsplein in Eeklo. Bij de start is al de helft verkocht.

Vastgoed blijft dé veiligste investering!
01/07/2020

Vastgoed blijft dé veiligste investering!

De crisis van de voorbije weken heeft -net als de precaire bankencrisis van 2008- opnieuw duidelijk gemaakt dat investeren in vastgoed de meest stabiele en duurzame investering is.

Werfupdate: terrein bouwklaar!
11/06/2020

Werfupdate: terrein bouwklaar!

Ondanks de lockdown periode, zijn alle geplande werken zoals voorzien verder kunnen gaan. De oude gebouwen zijn allemaal afgebroken en het puin werd geruimd...

3 nieuwe dans appartementen
01/06/2020

3 nieuwe dans appartementen

Het zal u wellicht niet ontgaan zijn dat ter hoogte van de Boelare 103 een doorgang werd gecreëerd naar het achterliggende dans gebouw. Ter hoogte van deze doorgang zal een poortgebouw gerealiseerd worden dat 3 appartementen zal huisvesten met 1 en 2 slaapkamers.

40 % van bouwproject ‘Dans’ in Eeklo al verkocht…
03/04/2020

40 % van bouwproject ‘Dans’ in Eeklo al verkocht…

Corona-quarantaine houdt zoektocht naar droomappartement niet tegen.

Het groots en ietwat gedurfd bouwproject “Dans” in Eeklo, zo genoemd naar de balletschool van Ann-Sophie Deweer, in de Boelare naast RVT Dr. Coppens, blijkt na amper 4 maanden een schot in de roos. De bouwwerken van het appartementsgebouw met 52 appartementen en evenveel ondergrondse autostaanplaatsen moet nog opgestart worden en reeds is bijna de helft al verkocht...

Nieuw woonproject Dans
14/11/2019

Nieuw woonproject Dans

De voormalige balletschool van Anne-Sophie Deweer in de Boelare zal in de loop van 2020 worden afgebroken. In de plaats komt een nieuw woonproject met de toepasselijke naam ‘Dans’. “Een eervolle verwijzing naar het roemruchte verleden.”