03/04/2020

40 % van bouwproject ‘Dans’ in Eeklo al verkocht…

© Piet De Baets, www.taptoe.be

Corona-quarantaine houdt zoektocht naar droomappartement niet tegen.

Het groots en ietwat gedurfd bouwproject “Dans” in Eeklo, zo genoemd naar de balletschool van Ann-Sophie Deweer, in de Boelare naast RVT Dr. Coppens, blijkt na amper 4 maanden een schot in de roos. De bouwwerken van het appartementsgebouw met 52 appartementen en evenveel ondergrondse autostaanplaatsen moet nog opgestart worden en reeds is bijna de helft al verkocht…
Huizenjagers laten zich duidelijk niet afschrikken door het coronavirus. Dat concluderen alvast vastgoedontwikkelaars Peter en Hans Vereycken.

Op schema
Peter Vereycken: “De interesse in ons project is de voorbije weken enorm toegenomen. En dat vertaalt zich ook naar de verkoop: van ons bouwproject ‘Dans’ is op vier maanden tijd bijna de helft van de 52 appartementen verkocht. En dat nog vóór de eerste steen gelegd is. Op zich hoeft die stijging niet te verwonderen. Mensen zitten thuis en hebben meer tijd om een nieuwe woning te zoeken. Dit blijkt dus het ideale moment om te vergelijken en knopen door te hakken. We kunnen kandidaat-kopers trouwens perfect informeren vanop afstand, dankzij virtuele tours, Skype, e-mail en telefoon. Zelfs verkoopovereenkomsten vormen geen probleem. We bezorgen de nodige documenten via e-mail en de koper tekent digitaal.”
De verkoop gaat inderdaad heel hard en is in een verschroeiend tempo gestart. De afbraakwerken zijn momenteel achter de rug zodat de archeologen binnenkort hun (verplicht) speurwerk in de ondergrond kunnen doen. Daarna is het terrein bouwrijp. Afhankelijk daarvan worden rond de zomer de eigenlijke bouwwerken gestart. Perfect op schema.

Groene oase
‘Dans’ is dan ook een erg fraai project. De site is gelegen tussen het Jan Frans Willemsplein en de Boelare in Eeklo met een divers aanbod aan hedendaagse appartementen (twee of drie slaapkamers, zuid gericht terras, modern comfort) en gelegen in een groene oase, vlakbij het stadscentrum. Prijzen vanaf 206.500 euro.